Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо заяви, че би искал да

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо заяви, че би искал да
Коментари Харесай

Президентът на Атлетико Мадрид: Ще е фантастично Меси и Роналдо да се завърнат в Ла Лига

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо заяви, че би желал да види още веднъж Лионел Меси и Кристиано Роналдо един против различен в Ла Лига, преди и двамата играчи да прекратят кариерите си.

Въпреки че съвсем не се приказва за връщане на 38-годишния Роналдо в Ла Лига, Серезо има вяра, че би било от изгода за шампионата двете звезди да се върнат един ден.

“Би ми изглеждало фантастично, в случай че Меси се завърне в лигата, както и Кристиано Роналдо. И двамата към момента играят и би било фантастично, в случай че се върнат “, съобщи шефът на Атлетико при срещата си с президента на Барселона Жоан Лапорта преди вчерашния мач сред двата отбора.

Меси неведнъж е свързван със завръщане при каталунците, където прекара 21 години преди да замине за Пари Сен Жермен като свободен сътрудник през август 2021 г.  Договорът на аржентинеца с парижани изтича  през юли и към момента не го е възобновил.

Президентът на Атлетико разяснява и спекулациите за интерес на Барселона към Яник Караско, който след това изигра цялостен мач за “дюшекчиите ” на “Камп Ноу ”. “Яник е доста добър състезател, приказен. В света на футбола има хора, които желаят да реализират доста неща и не стигат до тях, и други, които не желаят нищо и го получават. Не знам какво ще се случи по-късно “, добави Серезо.

Относно " случая Негрейра " той съобщи: “Ще би трябвало да проучим случая, да разгледаме въпроса и тогава съдът ще реши, аз няма да вземам решение ".

Атлетико загуби с 0:1 през вчерашния ден от Барселона, което оставя отбора на Диего Симеоне на 16 точки зад водачите и на пет зад втория Реал Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР